Fallet Mirakel

Pris:
219 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1914500
Antal:
En undersökning av Guds underverk

Är det i vår skeptiska kultur förnuftigt att tro på en Gud som utför mirakel? Motsäger inte mirakel vetenskapen? Är inte Bibelns redogörelser för mirakel bara sagor och legender? Och när det gäller idag − finns det trovärdiga bevis för att Gud fortsätter att gripa in i människors liv?

Bästsäljande författaren Lee Strobel utför undersökande journalistik när han utforskar
övertygande bevis för mirakel. Han berättar om den ena häpnadsväckande berättelsen efter den andra, med förbluffande slutsatser varje gång. Lee Strobel är världskänd för sitt djuplodande och undersökande hantverk och intervjuar experter och till och med en känd skeptiker när det gäller varje aspekt av mirakel − inklusive varför Gud ibland väljer att inte gripa in i just de stunderna vi behöver det mest.

Genom hela boken lyser författarens egen resa igenom. Från att själv tidigare ha varit ateist till hans egen historia om att personligen möta en Gud som än idag utför mirakel och förvandlar människors liv.

Författare: Lee Strobel
Översättning: Joseph A. Davis
Format: 140 x 216 mm, 320 sidor, Inbunden
ISBN: 9789187411786


OM FÖRFATTAREN:
Lee Strobel, tidigare ateist, har tidigare varit flerfaldigt belönad reporter hos Chicago Tribune. Nu är han bästsäljande författare av bland annat Fallet Jesus (svenska) samt The Case for Faith, The Case for a Creator och The Case for Grace. Han har en examen i journalistik från universitetet i Missouri och en Master i juridik från Yale universitet. Han har vunnit flertalet stora prestigefyllda pris för sitt skrivande och har varit medförfattare till “The Cristian Book of the Year”. Nu tjänar han som professor vid Houston Baptist University. Besök gärna hans hemsida: leestrobel.com.