Sanningslöpare

Pris:
159 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1914499
Antal:
NU är äntligen bok 4 och den avslutande delen i serien om Jona Stone HÄR!

Den här fjärde boken tar vid efter de svåraste sex månader Jona, Eliza och Jeremia Stone någonsin upplevt. Jona vill inte alls ha det ansvar som kommer med att vara en kvartling - barn av både en människa och en nefilim (en varelse vi finner i Bibeln i 1 Moseboken 6:4). Han vill bara vara “normal”. Men det spelar ingen roll hur mycket han försöker låta bli, han kan fortfarande se fallna änglar och den ondska som de gör. När Jona inser att de
Fallna attackerar hans vänner utan att de vet om det blir han ställd inför ett val: fortsätta att strunta i vad han ser och välja sin egen väg, eller komma ihåg vem det är han verkligen kämpar mot och ta upp kampen för sina vänner.

SAGT OM ANDEKRIGARE, DEL 1 I SERIEN
”Jag rycks med i den spännande handlingen, baserad på bibeltexter, och förfasas över alla de onda makter som de möter på sin väg. Det är ett Harry Potter- liknande äventyr på temat god-ond som är välskrivet med kristna värderingar, figur- och symbolgalleri. Boken är skriven av Jerel Law, amerikansk författare och pastor, och den första i en serie om fyra om Jonas Stone och hans familj. Bakgrunden till författarskapet är att levandegöra barns tro.”
Recension i tidningen DAGEN, Helena Svensson

SANNINGSLÖPARE är den fjärde boken i serien om Jona Stone. Den första delen heter Andekrigare och utkom på Pärlan 2014. Andekrigare vann pris (Lime Award i USA 2012) och hela serien har hyllats. Del 2 heter Eldsprofet och kom ut på Pärlan 2015. Del 3, även den nominerad för Clive Staples Award i USA har namnet Skuggjägare. Även del 4 har varit nominerad i sin kategori Young

Ett kristet svar på populära böcker som Percy Jackson och andra böcker för bokslukaråldern − packat med action och äventyr.

Författare: Jerel Law
Översättning: Joseph A. Davis
Format: Inbunden, 140 x 210 mm
ISBN: 9789187411861