Flygande matta

Pris:
120 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826348
Antal:
Kommentar till butiken:
Den Flygande Mattan har landat! Spännande och humoristiskt för barn som gillar fantasy!
Jenny och Tomas råkar önska sig in i ett fantastiskt äventyr, allt på grund av en mystisk kista på vinden. Plötsligt befinner de sig någon annanstans i ett galet äventyr. De möter Indigo som inte tycks få någon ordning på sitt trolleri, men som ändå vill rädda sin syster från att gifta sig med den otäcke Marco, och  blomsterfen Samandra som de råkar kidnappa från ett heligt tempel. Där finns förstås också de talande katterna, den högt egensinniga Mattan, enhörningen, den hemska trollkarlen Mercurius och hans lika hemska drake och många andra märkliga varelser, för att inte tala om den mystiska  Sommartoffeln...

Flygande Matta är ett hisnande äventyr, fyllt av oväntade vändningar och sprakande fantasi. En bok som även ställer frågan: Vad är min innersta önskan?
 
Titel: Flygande Matta
Författare: Christin S. Salander
Antal sidor: 193
ISBN: 978-91-87411-00-7
 
Sagt om Flygande Matta:
”Det här är en fin berättelse som är full med härliga beskrivningar och humor. Författaren tar läsaren i handen och leder den rakt in i ett läsäventyr. Samtidigt som berättelsen är lättsam och full med fantasi, så ställs det viktiga frågor i boken, t.ex. hur ens innersta önskan ser ut. Det här är en bok att rekommendera till både yngre killar och tjejer som gillar fantasy och äventyr.” Citat ur BTJ häftepos: 13109540, av Anna-Karin Närkling.
 
”Flygande Matta är en vindlande, fantastisk berättelse om en minst sagt otrolig resa.” Hanna Frisell på bloggen Kroxinobel.