Våga hoppet

Pris:
149 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826575
Antal:
Från att ha varit sexuellt utnyttjad, genom psykiska kränkningar, otrohet, övergivenhet, utmattningsdepression och utbrändhet − till ett upprättat liv med Jesus! Helt utan mediciner! Hur är det möjligt?

En berättelse om en stor Gud, om mycket glädje och om hur Gud kan förvandla ett helt liv. Ett starkt vittnesbörd om Guds makt och kärlek. Allt för att hon vågade hoppet.
"Det krävs mod för att släppa greppet om sin trygghet och förlita sig på att Gud själv tar emot!"
 
Titel: Våga hoppet
Författare: Solveig Leuchovius
Format: 135 x 210 mm, Inbunden
Antal sidor: 144
ISBN: 9789187411700

 
Det här är en stark bok om ett starkt vittnesbörd, en berättelse som berör, om ett trasigt liv som blivit helt. Solveig skriver om sitt liv för att andra ska också ska “våga hoppet” och lita på att Jesus kan hela och läka allt. Under de sista tre åren har Solveig arbetat med tonåringarna i sin församling; följt med dem på läger och på ungdomsmöten. Hennes andakter och vittnesbörd har fått betyda mycket och berört många. Nu skriver hon för att alla åldrar, från tonåren och uppåt, ska få hjälp av hennes berättelse.
 
Solveig Leuchovius är 72 år och på landet utanför Floda i Västra Götaland. Hon är mamma till fyra barn, men också mycket engagerad i tonåringarna i sin församling.