Utsikt från mitt fönster

Pris:
169 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826664
Antal:
Betraktelser av livet, av Bibeln och det som sker i livet i ljus av Bibeln. Vi får följa med på en resa in i hjärtat och på helig mark där vi fördjupar oss i några valda bibeltexter och vad dessa kan betyda för oss.

Sju andakter att läsa många gånger och ta till sig budskapet om Guds närhet, hans oändliga omsorg och vikten av att lämna över till Gud att rensa i vårt hjärtas trädgård.

Till varje andakt följer ett svart-vitt foto som ytterligare förstärker och lyfter djupet i texten.

En vacker bok att ge bort som gåva eller själv läsa många gånger!
 
Författare: Lisa Walén
Genre: Vuxen, present, andakt
Format: 140 x 210 mm, Inbunden, svartvitt glansigt papper med foton
Antal sidor: 52
ISBN: 978-91-87411-63-2

 
Sju andakter som alla syftar att dra oss närmare Ordet, närmare Gud, att hjälpa oss reflektera över oss själva och vår plats i Guds famn. Lisa Walén berättar poetiskt om sina tankar kring utvalda bibeltexter och händelser och tar varsamt läsaren vid handen och in i sin tankevärld. Detta är en vacker bok att ge bort eller själv reflektera över många gånger. Med glansigt papper och svartvita foton som ytterligare lyfter boken.

Ur boken:
” Så bjuder Jesus mig in till min egen städade trädgård och säger: ”Ett enda ville jag ha av dig, ett enda ska du ge mig, och det är ditt liv.”
 
Lisa Walén är en kristen, skrivande, fotograferande djurvän med intressen för politik, samhälle och kyrka. Till vardags jobbar hon som fotterapeut, men frilansar i sin hemkyrka som “ekonom” och med konfirmationsundervisning. Förutom Gud älskar hon lugnet, stillheten och ron i att bara titta ut på en grangren i vinden.