Ur askan växer nya skott

Pris:
149 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826547
Antal:
I den här boken förenas dramatik, kärlek och Guds trofasthet i en oemotståndlig feelgood-roman. Ett särskilt måste för alla som älskar Karen Kingsburys böcker.
Victoria Andersson är lyckligt gift och befinner sig mitt i livet, när en traumatisk händelse obarmhärtigt krossar hela hennes tillvaro. På ett ögonblick brinner alla hennes framtidsdrömmar upp och kvar blir bara aska. En aska som hotar att kväva henne, tills en röst från ett oväntat håll talar rakt in i hennes liv och förändrar allt.

Jag såg dig gå runt på ett område fyllt av aska. Du grät och ville därifrån. Då såg jag dig böja knä och lägga allt i Guds hand. Under tiden du bad såg jag små gröna skott växa upp på några ställen framför dig... Du tog hand om alla utom ett. Det skottet hade två guldringar som satt ihop och omringade det. Varje gång du såg det skottet tittade du bort och ignorerade det. När du ignorerade det så föll aska på det och det började sakta begravas...
 
Ur askan växer nya skott är den första delen i serien Nytt Liv, ett särskilt måste för alla som älskar Karen Kingsburys böcker.

Maria Karström är en ny svensk röst som förmedlar djup känsla och tro, förenat med romantik, spänning och drama.
 
Författare: Maria Karström
Format: 140x210mm, mjukband
Antal sidor: 298
Genre: Roman, vuxen, romantik
ISBN: 978-91-87411-28-1

 
Om författaren: Maria Karström debuterade som författare med Ur askan växer nya skott, som är första boken i en serie. Maria har fyra barn och bor i Västerbotten. Som skribent har Maria tidigare synts bland annat som krönikör i tidningen Världen idag. Hösten 2014 tog hon steget fullt ut att börja skriva böcker. Hennes önskan är att genom sitt författarskap förmedla tro, hopp och kärlek och att ingen läsare ska lämnas oberörd.