Redan nu men ännu inte

Pris:
80 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826554
Antal:
En annorlunda och vacker bok, lättläst och djupt berörande. En feelgood-bok att krypa upp i soffan med och göra sig beredd för ett möte med Gud.

Det började en helt vanlig tisdagsmorgon. När Cissi öppnade ögonen var något definitivt annorlunda. Allt var besynnerligt stilla och rummet uppfyllt av en frid och av ett ljus som av levande guld. Efter denna dag var det som om ett frö planterats i henne. Som om ljuset och friden väckt något i hennes djupaste inre - något hon varken kunde bortförklara eller förklara. I denna bok får du följa en helt vanlig stockholmstjej i hennes sökande efter svar på vad som hände den där morgonen.
 
Författare: Christin S. Salander
Format: Mjukband
Antal sidor: 155
ISBN: 978-91-85853-13-7
Förlag: Gospel Media Förlag

 
Om Författaren:
Christin S. Salanders (författare till Flygande Matta) debutroman. Hon vill gärna beskriva boken som ett försök att SKRIVA lovsång, istället för att sjunga. Det är också hennes hyllning till författaren C.S. Lewis Narniaböcker. Kanske skulle den också kunna kallas en "profetisk fantasy", menar Christin. Christin bor i Forshaga tillsammans med sina fyra pojkar och mannen Magnus. Hon är också intitiativtagaren till och ägaren av Pärlan Förlag.