Pottisarnas målarbok

Pris:
79 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826309
Antal:
När pottisarna råkade stjäla julen är en bok med 24 kapitel som passar bra att läsa under advent eller som mysig jullovsläsning. Boken är en fristående del ur serien om Sagans värld. De andra böckerna är Resan till Kungens rike, Var inte rädd och En annorlunda pusselbit.

I Pottisarnas målarbok kan du färglägga bilder till de 24 kapitlen i boken. En perfekt extrapresent tillsammans med boken, eller för den som vill måla roliga och originella bilder.
 
Titel: Pottisarnas målarbok
Illustratör: Anna Andersson
Genre: Målarbok
Format: 200 x 230 mm, häftad, 60 sidor
ISBN: 978-91-87411-52-6

 
Anna Andersson är författare och illustratör. Hon bor tillsammans med sin man och deras tre flickor i Laholm. Annas stora längtan är att hjälpa människor i alla åldrar att hitta tryggheten och äventyret i att vara Guds barn. Därför har hon skrivit böckerna om Sagans värld, som handlar om livet som kungens barn. Böckerna handlar bland annat om hur Gud ser på oss, vårt värde i Hans ögon, om förlåtelse – både Guds och vår, om hur man blir Guds barn, och om hur vi genom att hålla fast vid vad Gud har sagt kan tackla svårigheter som vi möter. Anna är tacksam till Gud att böckerna redan har berört många, både barn och vuxna. Hon ber att de ska få beröra ännu fler.