Min vän Jesus: Evangeliet för barn

Pris:
125 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826291
Antal:
Berätta för dina barn om den bästa vän de någonsin kan få.
 
Alla kristna föräldrar önskar för sina barn att de ska få lära känna och älska Gud. Min vän Jesus berättar inte bara de goda nyheterna om Jesus utan visar också för barnen hur de själva kan få en personlig relation med honom. På ett tydligt, lättförståeligt sätt och med ett uppfriskande språk, som passar barn i alla åldrar, avslutas boken med en kärleksfull bön som leder barnen in i denna livsförvandlande vänskap med Jesus.
Min vän Jesus är en nytgåva av klassikerna The Gospel For Children som sålt i mer än 100 000 ex. och översatts till nio språk. Nu är det vackert illustrerad av Alida Massari.
 
Författare: Kathryn Slattery
Illustratör: Alida Massari
Format: hårdband, 180x240 mm
ISBN: 978-91-87411-04-5

 
Sagt om boken:
"En av de bästa böckerna för unga människor om Jesus som jag stött på", MADELEINE l'ENGLE, vinnare av Newberrymedaljen och författare till Ett veck i tiden.
"En underbar bok som gör evangeliet så enkelt och lättförståeligt, utan att förlora något av dess skönhet." DR. NORMAN VINCENT PEALE, författare och grundare av kristna magasinet Guideposts.
 
Om författaren: Kathryn Slattery har länge varit redaktör på kristna magasinet Guideposts och är författare till flertalet böcker, däribland If I could ask God anything; Lost and Found och många fler. Läs gärna mer om henne och hennes böcker på www.kathrynslattery.com