Lilla storasyster

Pris:
149 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826311
Antal:
Maja växer upp tillsammans med sin storayster Kajsa. Hon älskar sin syster och ibland är hon så rolig, men ibland är det också svårt. Ibland känns det som om det är storasyster som är lillasyster...
Lilla storasyster är en samtalsbok som tar upp känslor och tankar man kan ha som barn, när det ena barnet är utvecklingsstört! Den här boken passar väl i syskon/ föräldragrupper, för livskunskap i skolan, junior/scoutgrupper i kyrkan eller för föräldrar med barn i samma situation. utmärkt samtalsbok, men också en mysig kapitelbok.

Titel: Lilla Storasyster
ISBN: 978-91-87411-17-5
Format: 150 x 200 mm, Inbunden, 64 sidor

 
Kommentarer från läsare: ”Jag jobbar med funktionshindrade, har ibland familjehemsbarn med funktionshinder, lånar mycket böcker och har saknat böcker i ämnet! Tackar Gudrun för att hon synliggör dessa barn, denna familjesituation. Boken är värd att läsa för ALLA för att öka förståelsen!”
Anna Malmborg
 
Vad fler sagt:
”En fin, varm och kärleksfull berättelse om hur det kan vara att ha ett syskon som är annorlunda. med många, såväl dråpligt roliga som allvarliga, jobbiga händelser, visar den hur det kan kännas. den berör verkligen och kan ge många tankar och funderingar runt detta ämne. Helt klart en bok som behövs!" Flerbarnsmor och lärare i grundskolan
 
” ..vill gärna använda den i syskon och föräldrargrupper som jag har här!" Kurator på barnhabben

Om författaren:
Gudrun Lundberg bor med sin man Billy och deras tre barn i en by utanför Örnsköldsvik. Hon har själv erfarenhet av att växa upp med en utvecklingsstörd syster. Lilla Storasyster är hennes första bok.