Kokbok för små och stora kockar

Pris:
159 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1951611
Antal:
Kommentar till butiken:
Det är sannerligen inte alltid lätt att både laga något som barnen tycker om, som man själv tycker om och som samtidigt är enkelt att laga, för att inte tala om att det dessutom ska vara nyttigt och gott! Om det förutom detta också är någorlunda billigt, ja, då har man en jackpot!

Här hittar du enkla recept på billiga bra recept, baserade på enkla, billiga och bra råvaror, sådana man köper hem när man lever i vardagen, mitt i veckan. Helt enkelt bra, billig mat som är lätt att göra och där allt  finns i en affär att hitta och som barnen gärna kan vara med att laga och tycka om.

Det här är boken för alla barnfamiljer!

Kokbok för små och stora kockar är full av spännande, enkla, billiga och roliga recept för alla åldrar!I den här kokboken får föräldrar nya idéer och  inspiration till bra mat som deras barn gillar. Helt enkelt en kokbok för både små och stora kockar! Urban Wickman har i många år arbetat som kock både på restaurang, men också på olika förskolor där han  skaffat sig mycket erfarenhet om vad barn gillar eller inte, och HUR man kan få dem att gilla det. Han är också själv pappa till sju barn där alla barnen är  delaktiga i matlagningen och som älskar att laga mat och äta mat. I den här boken får vi ta del av hans erfarenheter.

Urban Wickman har jobbat som kock i snart 25 år och samlat många erfarenheter längs vägen. Han är även kostrådgivare i sin hemkommun och har arbetat mycket
för att hitta nya vägar för barn att lära sig tycka om nya smaker och uppskatta mat. Han är gift och pappa till sju barn. Han tycker det är viktigt att barn får upp  ögonen för mat redan som små och lär sig känna igen nya smaker.