Guds goda nyheter - berättelsebibel

Pris:
198 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1679099
Antal:
“Bibeln är Goda Nyheter. . . . När vi öppnar Bibeln så är det Goda Nyheter från början till slut. Det är de Goda Nyheterna om att Gud älskar oss.” — Billy Graham

Berättelsebibeln om Guds goda nyheter bjuder in barn (och vuxna) att uppleva Guds mäktiga och förunderliga berättelser från hans Ord, Bibeln. De kommer att få höra om de väldiga väggarna av vatten som delade Röda havet ... fundera över varför Josef valde att förlåta sina bröder ... läsa om den förlamade mannen som Jesus helade utan att ens vara där ... och upptäcka Guds spännande plan för sina liv. Framför allt kommer den här berättelsebibeln att hjälpa var och en att förstå Guds otroliga kärlek till just dem. Bibelberättelserna är berättade med riktig bibeltext, hämtad från Nya Folkbibeln, och ger oss de mest fantastiska nyheterna i hela universum – att Gud älskar oss, har räddat oss och inbjuder oss till ett nytt liv med honom. Varje berättelse innehåller också en andaktsdel med ord av Billy Graham, en man som hela sitt liv hjälpt människor över hela världen att förstå och svara i tro på den kärlek och nåd vi möter i Jesus. Bibeln berättar för oss att Gud älskar oss — och det är fantastiska nyheter!

Titel: Guds goda nyheter - Berättelsebibel
Författare: Billy Graham och Nya Folkbibeln, 2015
Illustratör: Scott Wakefield
Format: 210 x 250 mm, Inbunden, 193 sidor i fyrfärg med helsidesillustrationer
 
Guds goda nyheter är fylld av mer än 60 berättelser från Bibeln, bl.a. Noa, Josef, Moses, David, Jesus och lärjungarna. Varje berättelse innehåller också en andaktsdel med ord av Billy Graham, en man som hela sitt liv hjälpt människor över hela världen att förstå och svara i tro på den kärlek och nåd vi möter i Jesus. Dessutom är bibeltexten hämtad från Nya Folkbibeln 2015 och är en perfekt övergång för den som inte är van vid att läsa Bibeln. För föräldern som läser med sitt barn ger den tänkvärda insikter som talar till både barn och vuxen. För barnet är det en perfekt Bibel att börja med för att komma närmare Ordet. Dessutom är det en inspirerande andaktsbok. Det är också en perfekt konfirmationspresent, doppresent eller för varje annat jubileum. Det här är en vacker och rikt illustrerad barnbibel med stora helsidesillustrationer som kommer att beröra mängder av barn och vuxna med Guds Goda Nyheter.
OM FÖRFATTAREN:
Billy Graham är en världserkänd predikant, evangelist och författare som gett evangeliets budskap till fler människor i direkt möte än någon annan i historien. Han har betjänat människor på varje kontinent i hela världen och i fler än 185 länder. Miljoner har läst hans inspirerande klassiker, bl.a. Änglar - Guds hemliga agenter, Det hopp jag äger - Frälsningen, Resan och På väg hem. Billy Graham är idag 98 år men är fortfarande passionerad över evangeliets Goda Nyheter.