Ökenrosen får alltid nya blad

Pris:
189 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826511
Antal:
När hela det vandrande folket med Abram i spetsen jublar över att ha kommit hem, känner slavinnan Hagar att hon kommit bort. Ensam och skyddslös flyttas hon av de mäktiga pjäserna på brädet utan att kunna värja sig, men i den största utsattheten möter hon ett sällsamt öde. På flykt undan patriarkens hustru tvingas hon gravid ut i öknen. Det verkar som om allt är förlorat, men i öknen möter hon Seendets Gud som ger henne ett löfte.

Berättelsen om Bibelns Hagar är en stark berättelse om en kvinna som uthärdar och älskar, trots stora svårigheter. Det är också en levande beskrivning av bibliska gestalter och mötet med en annorlunda kultur, om förmågan att förlåta och tro som bär i livets öken.
 
Författare: Margit Klehn
Format: 145mm x 217mm, Inbunden
Antal sidor: 296
Genre: Vuxen, roman
ISBN: 978-91-87411-73-1

 
En poetisk och vacker, spännande, varm och tankeväckande roman om Bibelns Hagar. Här får vi tränga djupt in i bibelberättelsen och besöka Abraham, Sara, Hagar, Ismael och Bibelns karaktärer. En roman med djup och insikt om mötet med Seendets Gud, den Gud som alltid ser oss trots alla omständigheter.
 
Margit Klehn bor i Mullsjö med maken Jan. Tillsammans har de tre barn och sex barnbarn. Margit har tidigare gett ut barnboken Skrumpan på Normans förlag och diktsamlingen Strax före gryningen. Inspiration till sitt skrivande hämtar hon ofta från naturen som hon också gärna fotograferar.

Besök gärna hennes hemsida: www.margitsskrivlada.se