Pärlans vision

Pärlan Förlag vill vara ett förlag som letar efter vackra bokpärlor. Pärlor som kombinerar yttre kvalitet med inre kvalitet. På Pärlan Förlag ska du veta att du får en bra bok, både vad gäller språk, form och budskap, vare sig det är en bok för unga, barn eller vuxna.

Vi tror att Jesus är den värdefullaste pärlan av alla, som är värd att ge allt annat för att få.

Vi tror också att barn är som pärlor - värdefulla och vackra i Guds ögon - och att han håller dem särskilt nära sitt hjärta. Pärlan Förlag vill vara som en verktygslåda, där våra böcker är som verktyg till hjälp att dela det viktigaste vi har, vår tro, med de viktigaste personer vi vet, nämligen våra barn.

Vi vill också ge ut böcker som alla kan läsa; bra kristna böcker med ett djup som tilltalar vare sig du är personligt kristen eller inte.
På Pärlan Förlag hittar du böcker som inbjuder barn till en relation med Levande Gud. Böcker som fördjupar relationen med vår himmelska Pappa och som väcker en längtan efter att lära känna Honom mer.

Här finns böcker som bygger en viktig grund att stå på när stormarna kommer, och som inspirerar till ett fortsatt äventyr med Jesus.
Samma böcker är också SPÄNNANDE och ROLIGA böcker som gör det ROLIGT ATT LÄSA!