Dinosaurier, apmänniskor och Gud

Pris:
189 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1826432
Antal:
Det här är bok om att förstå saker. Om att förstå vad vi vet, vad vi tror att vi vet och att förstå att man inte kan veta allt. Det handlar om dinosaurier, om apmänniskor och om Gud.

Ur innehållet:
• Att tänka kritiskt
• Kommer vi från aporna?
• Har vi funnits här i flera miljoner år?
• Dinosaurier och den stora översvämningen
• Big Bang
• Om Gud och Bibeln
 
Mats Molén är känd som någon som står upp för Gud som vår skapare och som naturvetare där han gett oss böcker som Vårt Ursprung? och en av initiativtagarna till tidningen Genesis, som betytt mycket för många både unga och vuxna. Nu kommer en bok som på ett lätt överskådligt sätt och mer komprimerat och enkelt möter barn och ungas frågor kring evolution, skapelse, Big Bang, apmänniskor och mycket mer som de möter i skolan. Med andra ord är detta en mycket viktig bok!

Detektiven Mortimer följer med läsaren genom boken med tanken att alla kan lära sig att tänka lite grann som en deckare eller forskare för att lista ut hur allting är. Det kallas att tänka kritiskt och handlar inte bara om att säga “Nej! eller att bara säga emot. I den här boken handlar det kritiska tänkandet om att försöka “tänka till” och hitta riktiga lösningar på problem.
 
Titel: Dinosaurier, apmänniskor och Gud
Författare: Mats Molén
Format: 170 x 230 mm, Inbunden i färg
Ålder: 6-12 år
ISBN: 9789187411670

 
OM MATS MOLÉN:
Mats är geovetare och författare till flertalet böcker, bland annat Vårt ursprung?, Livets uppkomst, och Evolutionslåset. Han är en flitigt anlitad föreläsare om
Skapelsetro och driver skapelsemuseet Den förhistoriska världen i Umeå, samt har tidigare varit ordförande för föreningen Genesis. Han bor i Umeå tillsammans med sin hustru. Man kan komma i kontakt med honom, eller läsa mer om olika frågor kring bland annat skapelsetro, på hans hemsida: www.matsmolen.se.